ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Διακόσμηση, Στολισμοί Εταιρικών Events

Η έμπειρη ομάδα μας που αποτελείται από διακοσμήτριες, ανθοδέτριες, είναι σε θέση να σας δώσουν λύση σε θέματα διακόσμησης για Εγκαίνια καταστημάτων, Παρουσίαση Προιόντων, Εταιρικά Event.

Διακόσμηση Βαπτίσεων

_________________________________________________________________

Διακόσμηση Βαπτίσεων

Ρομαντικός, Vintage, Θεματικός στολισμός βάπτισης, ότι και να επιλέξετε είμαστε δίπλα σας να το υλοποιήσουμε.

Διακόσμηση Στολισμοί Γάμων

Ο στολισμός του γάμου, συνήθως, έρχεται να πλαισιώσει το ζευγάρι μέσα κι έξω από την εκκλησία και να δώσει μια όμορφη και ρομαντική νότα στο όλο σκηνικό του γάμου. Ο ανθοστολισμός του γάμου έχει ένα θέμα και ένα βασικό χρώμα ώστε να δένει αρμονικά με το γούστο της νύφης και του γαμπρού. Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι επιλέγει εκτός από τους ανθοστολισμούς γάμου κι άλλους πρωτότυπους στολισμούς από θαλασσόξυλα & γυάλινα αντικείμενα ακόμα και πυροτεχνήματα. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία λουλούδιών, χρώματων και ιδέων βρείτε εκείνη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ή υλοποιήστε μαζί μας τη δική σας ξεχωριστή πρόταση.

Διακόσμηση Δεξιώσεων

Οι σύγχρονοι γάμοι απέχουν λίγο από τις βασικές επιλογές διακόσμησης, και κινούνται σε ιδέες εκτός των συνηθισμένων. Στους σημερινούς γάμους παρατηρούμε ότι το ζευγάρι δίνει ιδιαίτερη προσοχή στολισμό και ιδιαίτερα στον στολισμό του τραπεζιού της Δεξίωσης.