Κτήματα Δεξιώσεων – Αίθουσες Δεξιώσεων

Το Stars catering συνεργάζεται με Κτήματα Δεξιώσεων, Αίθουσες Δεξιώσεων και Πολυχώρους στην Αττική που συνδιάζουν τη ζεστασιά και το κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Χώροι Δεξιώσεων άρτια εξοπλισμένη που προσφέρουν την άνεση και την πολυτέλεια που αρμόζει στο δικό σας event.

Κτήματα – Χώροι Δεξιώσεων

Prive Villa Εκδηλώσεων στον Μαραθώνα

Με την υπογραφή STARS CATERING

Κτήμα Νικολάου

Το Κτήμα Νικολάου είναι ο ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει τον γάμο σας, την βάπτιση του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση θέλετε. Ο χώρος μας βρίσκεται στον οικισμό του Αγίου Ιωάννη στο Κορωπί, διαθέτει υπαίθριους και στεγασμένους χώρους για την φιλοξενία κάθε είδους εκδήλωσης καθώς ο ανοικτός χώρος είναι χωρητικότητας 600 ατόμων ενώ ο κλειστός 350.

Παροχές

 • Εκκλησάκι για την τέλεση των μυστηρίων
 • Άνετο δωρεάν πάρκιν
 • Μόνιμη ηχητική εγκατάσταση
 • Γεννήτριες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
 • Δωμάτιο προετοιμασίας
 • Προσωπικό καθαριότητας wc

Κτήμα Καλλίστη

Παροχές Κτήματος

Ανετο δωρεάν πάρκιν

Εκκλησάκι για την τέλεση των Μυστηρίων

Γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Προσωπικό καθαριότητας wc

Ανοικτό και κλειστό χώρο Δεξιώσεων

Ribas Riviera

Ένας εντυπωσιακός πολυχώρος στην Βάρκιζα με πανοραμική θέα στον Σαρωνικό που αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε εκδήλωση σας
Οι πολυεπίπεδοι χώροι του φιλοξενούν  πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και ειδικά διαμορφωμένους χώρους δεξιώσεων για κάθε είδους εκδήλωση.

1-DSC_0054

ΠΑΡΤΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

Πάρτυ Γάμου δίπλα στην θάλασσα στην Αττική

Ολοκληρωμένο Πακέτο Πάρτυ Γάμου  με 35€

Το ολοκληρωμένο Πακέτο περιλαμβάνει

 • Το χώρο του BEACH BAR δίπλα στην θάλασσα
 • Το Μενού
 • Το open bar που περιλαμβάνει 4 cocktail
 • Τον dj και την ηχητική κάλυψη
 • Τον στολισμό του χώρου

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Υπ. Εξυπηρέτησης Παντελής Φασόης

Τηλέφωνο 6973 003 103

Mojito Bay Δεξίωση Δίπλα στη Θάλασσα

Σε ένα χώρο δίπλα στη θάλασσα, το Mojito Bay σας περιμένει για την πιο μοναδική στιγμή της ζωής σας. Σε ένα εξωτικό περιβάλλον, γεμάτο φοίνικες με τροπική διακόσμηση και έντονη την παρουσία του ξύλου, εκεί όπου το στοιχείο της θάλασσας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και μας ταξιδεύει σε μακρινά νησιά το Mojito bay αποτελεί την ιδανική επιλογή για δεξιώσεις γάμων, εταιρικές εκδηλώσεις και cocktail party.

Χωρητικότητα
Eσωτερικός χώροs: 230 / καθιστοί
500 / όρθιοι (bar area)
Εξωτερικός χώρος: 350 / καθιστοί
500 / όρθιοι (bar area)

Μουσείο Αυτοκινήτου

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου αποτελεί έναν υπερσύγχρονο εναλλακτικό χώρο για τη φιλοξενία κάθε ξεχωριστής Εταιρικής ή Κοινωνικής εκδήλωσης.

Κάθε όροφος του Μουσείου μπορεί να μετατραπεί σε αίθουσα εκδήλωσης και να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε περίστασης, είτε πρόκειται για επαγγελματική εκδήλωση, είτε για γάμο, βάπτιση ή παιδικό πάρτυ.

banner

Astra Private

Είναι ένας πολυχώρος υψηλής αισθητικής, με σύγχρονη κλειστή αίθουσα χωρητικότητας 400 ατόμων (ιδανικός για εκδηλώσεις γάμου), εντυπωσιακό αίθριο με πισίνα χωρητικότητας 800 ατόμων, πάρκιν αυτοκινήτων 300 θέσεων και είσοδο για Α.Μ.Ε.Α.

DSC_0885

Villa Δεξιώσεων Stars

Villa Stars στην Βάρη

Η villa stars εκτείνετε μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον. Ο χώρος προσφέρετε για δεξίώσεις Γάμου, Βαπτίσης, Parties. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το stars catering 2109700865, 6973003103

Χώρος Εκδηλώσεων Δημοτικό Άλσος Ηλιούπολης

catering στην ηλιούπολη

Με δύο ξεχωριστές αίθουσες χωρητικότητας 120 & 200 ατόμων το Δημοτικό άλσος Ηλιούπολης αποτελεί την ιδανική λύση για την οποιαδήποτε Κοινωνική ή Εταιρική εκδήλωση.

Υπεύθυνος επικοινωνίας : STARS CATERING
  Όνομα  email


  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *